Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo figurer

Mojo er et førende globalt band fyldt med verdens forunderlige dyr.

Her er der tale om kvalitetsprodukter, smukke og virkeligshedstro dyr, der skaber en fin forbindelse mellem menneskenes og dyrenes verden.

Mojo´s mission; Ethvert dyr har sin egen historie, hvad vil du lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på en og samme tid skabe opmærksomhedomkring dyrenes berettigelse i verden. Viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Animal Planet - Troodon med bevægelig gab

Animal Planet - Troodon med bevægelig gab

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Navnet Troodon betyder sårende tand. Troodon blev 3 meter lang og 1 meter høj og havde den en stor klo på hver fod.
79,00 kr.

Animal Planet - Tyrannosaurus Rex Unge

Animal Planet - Tyrannosaurus Rex Unge

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang. Denne T-Rex er en unge. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
27,00 kr.

Mojo - Stegesaurus De Luxe

Mojo - Stegesaurus De Luxe

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Stegosaurussen var en meget uintelligent dinosaurus. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
79,00 kr.

Mojo - Stegosaurus

Mojo - Stegosaurus

Stegosaurus var en planteædende dinosaur. En stegosaurus levede fra den vestlige del af Nordamerika og til Portugal Den havde anbragt adskillige, op til 50 cm høje, rygplader der kun sad fast i huden, og den kunne veje 2 ton og blive 8 m lang Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
99,00 kr.

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Med sit vingespænd på op til 6-8 meter er djævlerokken den største af alle rokker. Den er i familie med hajerne.
59,50 kr.

Mojo - Deinonychus dinosauer

Mojo - Deinonychus dinosauer

Deinonychus var en spektakulær, hurtig og ond jæger. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
159,00 kr.

Mojo. Giganotosaurus

Mojo. Giganotosaurus

Giganotosaurus De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Giganotosaurus var en af de største kødædende dinosaurer. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
229,00 kr.

3D rygsæk/legemåtte- Dinosauer - Mojo

3D rygsæk/legemåtte- Dinosauer - Mojo

Rigtig flot rygsæk med motiv af dinosauer med 3D virkning. PlayScape rygsæk med udfoldet forhistorisk diorama er en legemåtte og dramatisk baggrunds scene til dine figurer. Når du er færdig med at lege, kan du gemme din figursamling inde i rygsækken
229,00 kr.

Animal Planet - 3 D rygsæk med hestestald

Animal Planet - 3 D rygsæk med hestestald

Smart playScape rygsæk med flot motiv af heste på forsiden. Rygsækken har indbygget legemåtte med et spændende motiv, billedbog og dyr gemt bag rygsækkens ene lynlås. Den har justerbare stropper og et stort rum til tøj og madpakke bag den anden lynlås. Der medfølger en hest, et føl og en hare, som kan gemmes i rygsækken imellem leg. Skøn rygsæk med underholdning til en kedelig tur, der lige pludselig ikke er kedelig mere!
398,00 kr.

Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Spar 10%
Billede af Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Flotte dyr til leg med bondegården. Kufferten indeholder; Jersey ko, Jersey kalv, so, grise unge, Hane, spisende høne, stående høne, kat, Labrador hund, Labrador hvalp.
331,00 kr. 297,90 kr.

Animal Planet - Dyr i den danske natur

Spar 10%
Billede af Animal Planet - Dyr i den danske natur

Animal Planet - Dyr i den danske natur

Det er vigtigt at lære børn om naturen og dyrene der lever vildt. Tal med dem om hvordan vi passer på dyrene og naturen. Kufferten indeholder; Egern, and, ræv, hare, svane,grævling, sæl, lækat, pindsvin.
296,00 kr. 266,40 kr.

Animal Planet. Eventyr prinsesse - Hvid

Animal Planet. Eventyr prinsesse - Hvid

Skøn eventyr prinsesse der passer fint til Animan Planet Pegasus heste, og enhjørninge. Børn elsker eventyr og mystik. Leg med prinsesser, slotte og fabeldyr er super til rolleleg og udvikling af barnets sociale kompetencer.
47,00 kr.