Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Børne værelset

Børns værelse er deres hule. De elsker hygge og farver. En sød lampe der skaber hygge og måske kan spille. En flot uro der pynter.

3 SPROUTS har lavet nogle fantastisk flotte opbevaringskasser, med motiver af dyr i flotte design. De skaber hygge med deres flotte farver, og er praktiske da de kan vaskes med en fugtig klud

Tæppe på gulvet, sætter gang i fantasien med et flot motiv, der virker som vejbane til bilerne.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Enhjørning uro

Spar 30%
Billede af Enhjørning  uro

Enhjørning uro

Flot stor uro til børneværelset. Denne enhjørning i sarte farver, svæver gennem rummet i sin eventyrlige verden.
159,00 kr. 110,00 kr.

Legetæppe med by motiv

Legetæppe med by motiv

Dette flotte legetæppe med veje, jernbanespor, lufthavn og flotte bygninger giver næring til børns fantasi, og bringer byen ind i lege værelset. Her kan barnet lære at begå sig i trafikken.
239,00 kr.

Wonderworld Stor dukkeseng/ opbevaringskasse, Løve

Wonderworld Stor dukkeseng/ opbevaringskasse, Løve

Dette flotte Børne møbel kan bruges som opbevarings boks til legesager eller som seng til dukken. Den pynter på børneværelset og der er god plads til flere dukker i den.
119,00 kr.

Løve Børne skammel

Spar 21%
Billede af Løve Børne skammel

Løve Børne skammel

Robust skammel til børne værelset.
140,00 kr. 110,00 kr.

Lanterne vågelampe, blå fra Kid sleep

Spar 23%
Billede af Lanterne vågelampe, blå fra Kid sleep

Lanterne vågelampe, blå fra Kid sleep

Denne lanterne er til stikkontakt. Når lanternen er i laderen oplades den. Barnet kan tage lanternen fra laderen og gå rundt ved lys. I laderen kan lanternen skifte farve og den spiller 2 forskellige melodier
299,00 kr. 229,00 kr.

Bilrat i træ til børn

Spar 21%
Billede af Bilrat i træ til børn

Bilrat i træ til børn

Flot bilrat med nøgle og pedaler der kan trædes i bund. Kliklyd når man drejer på knappen til lys. Flytbare visere på benzinmåler og speedometer. Her kan barnet selv styre og bestemme farten
559,00 kr. 440,00 kr.

Frost LED lampe

Spar 36%
Billede af Frost LED lampe

Frost LED lampe

Rigtig flot lampe til børneværelset. De populære figurer fra Frost er af billedet på skærmen. Lampen kan lyse klar hvid, eller med skiftende farver.
109,00 kr. 69,00 kr.

Small Foot Noahs ark uro i træ

Small Foot Noahs ark uro i træ

Denne smukke og farverige uro, vil pynte på børneværelset. Små børn vil følge bevægelserne med øjnene og træner herved synet. Måler 72 cm. i højden
159,00 kr.

Pinolino tipi telt med bund

Pinolino tipi telt med bund

Denne flotte tipi har blød bund. Er udstyret med vindue, og giver timevis af leg. Tipien har massive træpinde og er let at slå sammen, eller sætte op. Der medfølger opbevarings taske.
915,00 kr.

Pop up telt - Blå

Pop up telt - Blå

Flot telt til børn Ekstra store vinduer med gardiner der kan rulles op og ned, str. 400x450 mm, tillader at der kommer luft igennem det lette stof, og samtidig holdes insekter ude. Praktiske udvendige opbevaringslommer, eller sandlommer, gør teltet stabilt uden brug af pløkker. Nem at samle og pakke sammen. God pose til opbevaring. Taget er isoleret, hvilket hjælper med at holde teltet køligt på en varm sommerdag. Børnesikret dør med velcro-stropper.
326,00 kr.

Pop Up telt - fersken

Pop Up telt - fersken

Skøn telt til børn. Ekstra store vinduer med gardiner der kan rulles op og ned, str. 400x450 mm, tillader at der kommer luft igennem det lette stof, og samtidig holdes insekter ude. Praktiske udvendige opbevaringslommer, eller sandlommer, gør teltet stabilt uden brug af pløkker. Nem at samle og pakke sammen. God pose til opbevaring. Taget er isoleret, hvilket hjælper med at holde teltet køligt på en varm sommerdag. Børnesikret dør med velcro-stropper.
326,00 kr.

Dukke kaffe stel i træ fra Egmont Toys

Spar 15%
Billede af Dukke kaffe stel i træ fra Egmont Toys

Dukke kaffe stel i træ fra Egmont Toys

Rigtig flot kaffestel med dyr motiver på de enkelte dele. Kande, sukkerskål , flødekande, 2 kopper og 2 theskeer er alt pænt rettet an på en bakke. Lige parat til at inviterer venner på besøg.
246,00 kr. 209,00 kr.