Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
RSS

Nye produkter

Pinolino - Havemøbler til børn , Nicki/Grøn til 4

Pinolino - Havemøbler til børn , Nicki/Grøn til 4

Skab hygge i børnehøjde med havemøbel sættet Nicki. Sættet kan stå på terrassen eller i legehjørnet. Det består af to bænke og et bord i midten.
829,00 kr.

Rød skovl til børn

Rød skovl til børn

Skovl i børne størrelse til havearbejde eller til leg i sandkassen. Have redskaber specielt designet til små hænder
39,00 kr.

Dino - Heathers Teddy

Dino - Heathers Teddy

Sød og blød dinosaurus der giver varme Denne dino kommer med et varmeelement, der skal opvarmes i mikro ovnen - læs medfølgende instruktion. Den er god at have, når det er koldt, hvis man er øm i kroppen eller har ondt i maven. Tøjdyr er et populært legetøj. De giver tryghed, er uundværlig når barnet skal sove og bliver let barnets bedste ven. Denne dino er lavet af plys stof og er dejligt blød. Dens store størrelser gør den god at kramme.
258,00 kr.

Ugle - Heaters teddy.

Ugle - Heaters teddy.

Denne ugle kommer med et varmeelement, der skal opvarmes i mikro ovnen - læs medfølgende instruktion. Den er god at have, når det er koldt, hvis man er øm i kroppen eller har ondt i maven. Tøjdyr er et populært legetøj. De giver tryghed, er uundværlig når barnet skal sove og bliver let barnets bedste ven. Denne ugle er lavet af plys stof og er dejligt blød. Dens store størrelser gør den god at kramme.
225,00 kr.

3D rygsæk - Savannens dyr - Animal Planet

3D rygsæk - Savannens dyr - Animal Planet

Smart playScape rygsæk med flot motiv af en løve, en zebra og en surikat på forsiden. Rygsækken har indbygget legemåtte med savanna motiv, billedbog og dyr fra savannen gemt bag rygsækkens ene lynlås. Den har justerbare stropper og et stort rum til tøj og madpakke gemt bag den anden lynlås. Der medfølger tre dyr, en løve, en zebra og en surikat, som kan gemmes i rygsækken imellem leg. Skøn rygsæk med underholdning til en kedelig tur, der lige pludselig ikke er kedelig mere! Flot indpakning og en god gaveidé.
279,00 kr.

Gourmet legekøkken Pink

Gourmet legekøkken Pink

Træ børne køkken i et trendy lyserøde retro-look Køkkenet har komfur, vask, vaskemaskine og opvaskemaskine, mikroovn og ovn i øjenhøjde. Komfurets drejeknapper har kliklyde og display. Køleskab og ovn gemmer på små overraskelser. Køkkenet er udstyret med matchende køkkengrej, og bordplade er fremstillet i kvalitets robust krydsfiner.
1.509,00 kr.