Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
RSS

Nye produkter

Regnbue - lyd boks

Spar 10%
Billede af Regnbue - lyd boks

Regnbue - lyd boks

De farverige træklodser er gennemsigtige og derfor giver det også en fornemmelse af, hvad der frembringer de enkelte lyde. Når man kigger gennem klodserne giver det en helt ny oplevelse af verden. Legetøjet stimulerer børnenes nysgerrighed, motorik og evne til at skelne mellem farver. Klodserne er lavet af træ og sikkerheds glas. Unikt gennemsigtigt design.
269,10 kr.

Pinolino dukkehus Ida

Pinolino dukkehus Ida

Et helt fantastisk flot dukkehus i træ. Ida er et åbent dukkehus i to etager med flyttebar trappe og med balkoner.
1.125,00 kr.

I´M TOY Giraf bane

I´M TOY Giraf bane

Når børn mader giraffen kan de se de fine figurer i forskellige farver og mønster, rulle gennem banen. Børn oplever de selv får ting til at ske. De kan være optaget af legen hvor de iagttager de rullende mønster, i meget lang tid.
366,00 kr.

3D rygsæk - Savannens dyr - Animal Planet

3D rygsæk - Savannens dyr - Animal Planet

Smart playScape rygsæk med flot motiv af en løve, en zebra og en surikat på forsiden. Rygsækken har indbygget legemåtte med savanna motiv, billedbog og dyr fra savannen gemt bag rygsækkens ene lynlås. Den har justerbare stropper og et stort rum til tøj og madpakke gemt bag den anden lynlås. Der medfølger tre dyr, en løve, en zebra og en surikat, som kan gemmes i rygsækken imellem leg. Skøn rygsæk med underholdning til en kedelig tur, der lige pludselig ikke er kedelig mere! Flot indpakning og en god gaveidé.
279,00 kr.

Gourmet legekøkken Pink

Gourmet legekøkken Pink

Træ børne køkken i et trendy lyserøde retro-look Køkkenet har komfur, vask, vaskemaskine og opvaskemaskine, mikroovn og ovn i øjenhøjde. Komfurets drejeknapper har kliklyde og display. Køleskab og ovn gemmer på små overraskelser. Køkkenet er udstyret med matchende køkkengrej, og bordplade er fremstillet i kvalitets robust krydsfiner.
1.509,00 kr.

Ambulance med dukker

Ambulance med dukker

Sej ambulancen med båre og dame der er kommet til skade. Ambulancens tag kan tages af og bagklappen åbnes, så der kan leges med bil og patient fra alle sider.
229,00 kr.