Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
RSS

Nye produkter

Piratskib i træ

Piratskib i træ

Barbarossa piratskib: Sortmalet piratskib med detaljer i rødt og gult. Indeholder 3 stof sejl med dødninge hoveder og sabler, kraftig kanon samt udkigstårn. Skibet kan åbnes i den ene ende. Perfekt til den lille pirat, arrrrr! Figurerne sælges separat.
589,00 kr.

Hestestald i træ

Hestestald i træ

Hestestald til hesteelskere! Hestestald der passer til både store og små heste. Hestestald med plads til 5 heste og ponyer. Båsene i stalden har bevægelige stalddøre. Hestestalden kan på en legende måde lære børn det grundlæggende i at holde heste. Suppler med de flotte heste fra Animal Planet.
498,00 kr.

Pinolino læringstårn Fino

Pinolino læringstårn Fino

Pinolino læringstårn i hvidlakeret bøgetræ. Læringstårn muliggør børns deltagelse i madlavning, hjælp til at kunne nå håndvasken og mulighed for aktivt at deltage i daglige gøremål på egne præmisser. Et læringstårn kan være med til at give barnet mere selvtillid og ansvarsfølelse, da barnet står fri og ubesværet foran opgaven, der skal løses.
1.196,00 kr.

Trækdyr Elefanten Vincent

Trækdyr Elefanten Vincent

Dekorativ trækdyr Elefanten Vincent er et godt stykke legetøj til børn, der lige har lært at gå. Det vil motivere barnet til at bevæge sig rundt og styrke dets balance og koordination. Trækdyret er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Vincent er dekorativ og har et eksklusiv og yndigt retro look som vil pynte flot på børneværelset.
236,00 kr.

Trækdyr - Hesten Charles

Trækdyr - Hesten Charles

Dekorativ trækdyr Hesten Charles er et godt stykke legetøj til børn, der lige har lært at gå. Det vil motivere barnet til at bevæge sig rundt og styrke dets balance og koordination. Trækdyret er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Charles er dekorativ og har et eksklusiv og yndigt retro look som vil pynte flot på børneværelset.
236,00 kr.

Musikalske dyr - Giraffen Gina

Musikalske dyr - Giraffen Gina

Dekorativ spilledåse Giraffen Gina spiller en sød melodi som giver barnet ro og tryghed. Spilledåsen er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Gina er dekorativ og har et eksklusiv look som vil pynte flot på børneværelset.
328,00 kr.