Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Hånddukker og Figurer

Vores flotte stof  hånddukker til dukketeater er både lærende og udviklende legetøj, da børn træner sprog og motorik når de opfører et stykke.

Køb hånddukker til børn. Eventyr fortælles via dukkerne. Børn elsker det og laver deres egen variation.

Hånddukkerne er fra Egmont Toys, og Fiesta Craft og er meget udførlig med flotte detaljer. Børn kan selv føre dukkerne og leve sig ind i en anden verden, eller de voksne kan opføre et teater stykke, der kan tryllebinde både små og store børn. Der kan være meget læring i det, dukkerne viser og siger på scenen.

Vores små mænd i træ, hvor nogle reprænsenterer forskellige erhverv, bruges ofte som samleobjekter eller hos voksne som pynt på bryllupskagen. F.eks. Hvis en sygeplejerske skal giftes med en politibetjent eller arbejdsmand. Kan også bruges når nogle er udlært eller har jubilæum. Findes som bager, fisker, bonde o.s.v.  

De små træ figurer viser tydeligt hvilket erhverv dukken repræsenterer. Eller de bruges i rollelege. De passer til alle almindelige dukkehuse.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Brandmænd Budking

Brandmænd Budking

De små træ dukker på 10 cm, passer til leg med dukkehuse og brandbiler. Brandmændene har hver deres personlige udseende.
179,50 kr.

Budkin - Sommerfe

Budkin - Sommerfe

Sød lille fe i sommertøj, passer til alle dukkehuse. Delvist fremstillet af naturgummi træ hentet fra genplantningsskove og dels af plast. Malet med giftfrie malinger. Tøjet er håndsyet og indeholder mange spændende detaljer.
58,00 kr.

Junglebogens figurer som hånd- og finger dukker

Junglebogens figurer som hånd- og finger dukker

Shere Khan som stor hånd dukke, Mowgli, Baloo, Bagheera og kong Louie som finger dukker. Tæppet kan gå og historien om drengen der voksede op i junglen, kan begynde.
249,00 kr.

Askepot som hånd-og fingerdukke

Askepot som hånd-og fingerdukke

Historien om Askepot, der måtte så gruelig meget igennem, før hun kommer til bal på slottet, og prinsen derefter rider landet rundt med den sko hun tabte, for at finde sin Askepot. Se det er et rigtig eventyr, og de flotte dukker gør historien meget levende.
249,00 kr.

Dukke teater træscene

Dukke teater træscene

Her kan børnene lave en rigtig forestilling med hånddukker eller fingerdukker. Uret viser hvornår forestillingen begynder og på tavlen kan man skrive hvilken forestilling der bliver vist. Der er rigtig meget læring for børn i at spille teater.
1.119,00 kr.

Dukketeater og købmands butik

Dukketeater og købmands butik

Her kan der enten spilles teater, eller der kan komme gang i handlen på markedspladsen. Det er bare at vælge hvad side der skal bruges. Der følger 3 kasser med frugt der kan sælges ved boden.
1.049,00 kr.

Hånddukke ko

Hånddukke ko

Rigtig sød ko til dukke teateret. Udvikler sproget og kreativitet hos børn. Bedst egnet til en børne hånd.
119,00 kr.

Hånddukke Bamse dreng

Hånddukke Bamse dreng

Fantastisk sød Bamse, som hånddukke. Udvikler sproget og fantasien hos børn. Bedst egnet til børne hænder.
119,00 kr.

Hånddukke Bamsefar

Hånddukke Bamsefar

Bamse der kan bruges i dukke teateret. Udvikler sproget og fantasien hos børn Bedst egnet til børne hænder.
129,00 kr.

Hånddukke Bamsemor

Hånddukke Bamsemor

Bamsemor til dukke teateret. Udviklende for sproget og fantasien. Bedst egnet til børne hænder.
129,00 kr.

Hånddukke Kængura med unge

Hånddukke Kængura med unge

Kænguru med den sødeste unge i lommen. Legen med dukke teater styrker børns sprog og fantasi. Bedst egnet til børne hænder
129,00 kr.

Hånddukke Løve

Hånddukke Løve

En sød løve der kan spille med i dukke teateret. Legen med hånddukker udvikler børns sprog og fantasi. Bedst egnet til en børne hånd
129,00 kr.