Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Aktivitets Legetøj til børn, 0-3 år

Vi værner om miljøet, så Vores lærende  legetøj til de mindste er bæredygtig og enten trælegetøj eller i stof.

Legetøjet er udviklende for det helt lille barns videre udvikling. 

Såvel motorisk som kognitivt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Bamse - Teddy heaters

Bamse - Teddy heaters

Sød og blød bamse der giver varme Denne bamse indeholder et varmeelement, der skal varmes op i mikro ovnen - læs medfølgende instruktionen. Den er god at have, når det er koldt, hvis man er øm i kroppen eller ondt i maven. Bamser er et populært legetøj. De giver tryghed, er uundværlig når barnet skal sove og bliver let barnets bedste ven. Denne bamse er lavet af plys stof og er dejligt blød. Dens store størrelser gør den god at kramme.
218,00 kr.

Dino - Heathers Teddy

Dino - Heathers Teddy

Sød og blød dinosaurus der giver varme Denne dino kommer med et varmeelement, der skal opvarmes i mikro ovnen - læs medfølgende instruktion. Den er god at have, når det er koldt, hvis man er øm i kroppen eller har ondt i maven. Tøjdyr er et populært legetøj. De giver tryghed, er uundværlig når barnet skal sove og bliver let barnets bedste ven. Denne dino er lavet af plys stof og er dejligt blød. Dens store størrelser gør den god at kramme.
258,00 kr.

I´M TOY Stabel Borg

Spar 20%
Billede af I´M TOY  Stabel Borg

I´M TOY Stabel Borg

Dette fantastiske slot er fyldt med aktiviteter og udfordringer for børn fra 18 mdr. Der er stabel funktion, puttekasse, porte der kan åbnes, klodser, spinnere, klokke og meget mere. Masser af motoriske og visuelle udfordringer.
406,40 kr.

Sanse og aktivitets Bold.

Spar 20%
Billede af Sanse og aktivitets Bold.

Sanse og aktivitets Bold.

Blød bold med mange aktiviteter. Babyer får stimuleret og udviklet deres sanser og fin motorik gennem de forskellige lyde, stof strukturer og farver. Stoffet kan lynes af og vaskes. Inde i stofbolden er der en vinyl bold med billede af verdens kortet
159,20 kr.

Ugle - Heaters teddy.

Ugle - Heaters teddy.

Denne ugle kommer med et varmeelement, der skal opvarmes i mikro ovnen - læs medfølgende instruktion. Den er god at have, når det er koldt, hvis man er øm i kroppen eller har ondt i maven. Tøjdyr er et populært legetøj. De giver tryghed, er uundværlig når barnet skal sove og bliver let barnets bedste ven. Denne ugle er lavet af plys stof og er dejligt blød. Dens store størrelser gør den god at kramme.
225,00 kr.

I`M TOY Kuglebane og musik center - Drage

Spar 20%
Billede af I`M TOY Kuglebane og musik center - Drage

I`M TOY Kuglebane og musik center - Drage

Flot, stor og solid drage i træ, hvor alle aktiviteterne også er i træ. Her bliver barnet´s motorik, syn, hørelse og nysgerrighed udfordret. Kuglebanen pirrer barnets nysgerrighed og barnet ønsker at se kuglerne trille igen og igen. På den anden side af dragen er der forskeligge musik instrumenter hvor barnet lærer om årsag og virkning. Der sker noget når der spilles på instrumenterne.
488,00 kr.

I´M TOY Eventyr slot med aktiviter

Spar 20%
Billede af I´M TOY  Eventyr slot med aktiviter

I´M TOY Eventyr slot med aktiviter

To sidet aktivitets slot, med kuglebane på den ene side. Hammer, spinner og kravlende soldat på den anden side. Et helt igennem kvalitets produkt til de mindre børn. Her kan de få meget tid til at gå med at sætte gang i aktiviteterne.
399,20 kr.

I´M TOY Musik Center

Spar 20%
Billede af I´M TOY  Musik Center

I´M TOY Musik Center

Kompakt musik center med hele 7 forskellige musik funktioner inkluderet. Tromme, alt, zylofon, guitar-skralde, klokke, cirkel-skralde og bækken. Instrumenterne sidder på begge sider af pladen. Så barnet får gode oplevelser uanset hvilken side der vender op.
238,40 kr.

I´M TOY Giraf bane

Spar 20%
Billede af I´M TOY Giraf bane

I´M TOY Giraf bane

Når børn mader giraffen kan de se de fine figurer i forskellige farver og mønster, rulle gennem banen. Børn oplever de selv får ting til at ske. De kan være optaget af legen hvor de iagttager de rullende mønster, i meget lang tid.
292,80 kr.

Regnbue - lyd boks

Spar 10%
Billede af Regnbue - lyd boks

Regnbue - lyd boks

De farverige træklodser er gennemsigtige og derfor giver det også en fornemmelse af, hvad der frembringer de enkelte lyde. Når man kigger gennem klodserne giver det en helt ny oplevelse af verden. Legetøjet stimulerer børnenes nysgerrighed, motorik og evne til at skelne mellem farver. Klodserne er lavet af træ og sikkerheds glas. Unikt gennemsigtigt design.
269,10 kr.

Aktivitets gåvogn - Eng

Aktivitets gåvogn - Eng

Her er der virkelig mange aktiviteter, der styrker barnet motorisk og kognitivt. Aktivitets gåvogn i træ med xylofon, ur med drejeskive, kugler der kan flyttes rundt på og indbygget puttekasse. Vognen har et stort rum med net og plads til klodser og krammedyr.
549,00 kr.

Dragen Puffy - køredyr

Spar 10%
Billede af Dragen Puffy - køredyr

Dragen Puffy - køredyr

Børn elsker drager, og her kan de sætte sig på den og bruge deres ben til at skubbe sig frem. Dragen kan også tages af hjulene og bruges som krammedyr.
601,20 kr.