Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Indisk myresluger

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Myreslugeren lever i Syd- og Mellemamerika og kan blive op til 20-25 år gammel Den kan spise op til 30.000 termitter og myrer på én dag.
Producent: Mojo figurer.
37,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery  Animal Planet

Mål; 12,5 x 2,5 x 3,5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Mojo - Kamæleon

Mojo - Kamæleon

Kamæleoner er en øglefamilie, som hovedsageligt findes i Afrika og på Madagaskar Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
47,00 kr.

Mojo - Lækat

Mojo - Lækat

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Når den er hvid kaldes den for en hermelin. Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Med sit vingespænd på op til 6-8 meter er djævlerokken den største af alle rokker. Den er i familie med hajerne.
59,50 kr.