Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Lemur med unge

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Sød lemur mor med unge Lemurer betegnes som halvaber. De lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
Producent: Mojo figurer.
37,00 kr.

Anbefalet alder fra 3 år

Mål; 7 x 1,5 x 7,5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo. Silverback gorilla

Mojo. Silverback gorilla

Gorillaer er en slægt af store menneskeaber, og samtidigt de største af primaterne. En silverback gorilla er en stor og stærk hangurilla, normalt over 12 år gammel. Silverbacken leder typisk en flok på mellem 5-30 gorillaer.
68,00 kr.

Mojo - Blå undulat

Mojo - Blå undulat

Undulaten vi har som kæledy nir i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Egern - Animal Planet

Egern - Animal Planet

Der findes både røde og sorte egern i Danmark Egern spiser nødder, bog og agern. Og så er egernet en garvet æggetyv, der stjæler æg fra småfugle, skovduer og fasaner.
27,00 kr.