Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo figurer.

Mojo er et førende globalt brandt, fyldt med verdens forunderlige dyr.

Her er der tale om kvalitets produkter, smukke og virkelighedstro dyr, der skaber en fin forbindelse imellem mennesker og dyrenes verden.

Mojo´s mission:

Ethvert dyr har sin egen historie, hvad vil I lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på én og samme tid skabe opmærksomhed omkring dyrenes berettigelse i verden, viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Mojo - Europæisk Elg

Mojo - Europæisk Elg

Elgen er en stor hjort og blive ca. tre meter og med en højde på godt to meter over skuldrene. Det er meget højere end en stor hest. På grund af sin højde og korte hals har den svært ved at hente føde på jorden og spiser derfor ofte blade fra træerne.
65,00 kr.

Mojo- Hvid liggende kat

Mojo- Hvid liggende kat

En kat er hyggeligt selskab for mennesker og så er vi glade for, at den fanger mus og rotter. En huskat kan blive ca. 20 år.
27,00 kr.

Mojo - Enhjørning pink,

Mojo - Enhjørning pink,

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygninger I middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove.
77,00 kr.

Mojo - Stegesaurus De Luxe

Mojo - Stegesaurus De Luxe

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Stegosaurussen var en meget uintelligent dinosaurus. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
77,00 kr.

Mojo - Giraf hun

Mojo - Giraf hun

Giraffen er verdens højeste landlevende dyr. Giraffer er drøvtyggere og lever på den nordafrikanske savanne. De bliver ca. 25 år gammel.
69,00 kr.

Mojo - Giraf unge

Mojo - Giraf unge

Giraffer lever på den nordafrikanske savanne og de lever i løse grupper på op til 50 giraffer. En giraf mor føder normalt kun et føl, og girafungen kommer til verden efter 15 måneder i sin mors mave. En girafunge er omkring 2 meter, når den bliver født og vejer ca. 50 kilo. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
45,00 kr.