Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Giraf unge

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Giraffer lever på den nordafrikanske savanne og de lever i løse grupper på op til 50 giraffer. En giraf mor føder normalt kun et føl, og girafungen kommer til verden efter 15 måneder i sin mors mave. En girafunge er omkring 2 meter, når den bliver født og vejer ca. 50 kilo. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
Producent: Mojo figurer.
45,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet

Mål; 8 x 4 x 10 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Rød ræv

Mojo - Rød ræv

Vilde ræve lever hovedsaglig af mus, men kan også tage høns og andre husdyr. Den lever i hele Danmark.
27,00 kr.

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Kronhjorten kan få et kæmpe gevir. Den er plante æder og elsker skud og knopper af løv og nåletræer, urter og friske blade samt agern og bog. Alle i den hvidhalede hjortefamilie har en markant mælkehvid hale, som den rejser når den bliver skræmt, og bruger til at advare andre i flokken om fare.
47,00 kr.

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.