Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Animal Planet - Giraf unge

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Giraffer lever på den nordafrikanske savanne og de lever i løse grupper på op til 50 giraffer. En giraf mor føder normalt kun et føl, og girafungen kommer til verden efter 15 måneder i sin mors mave. En girafunge er omkring 2 meter, når den bliver født og vejer ca. 50 kilo. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
Producent: Mojo figurer.
59,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet

Mål; 8 x 4 x 10 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Animal Planet

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Hvidhalet dådyr

Mojo - Hvidhalet dådyr

Dådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat de kan gemme sig i. Dådyret er vågen og aktivt, både om dagen og om natten, men ses især ved daggry og ved solnedgang. De hvidhalede hjorte dådyr lever i store dele af Amerika, i hele USA og og i store dele af det sydlige Canada, helt ned til Peru og Brasilien.
37,00 kr.

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Kronhjorten kan få et kæmpe gevir. Den er plante æder og elsker skud og knopper af løv og nåletræer, urter og friske blade samt agern og bog. Alle i den hvidhalede hjortefamilie har en markant mælkehvid hale, som den rejser når den bliver skræmt, og bruger til at advare andre i flokken om fare.
47,00 kr.

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.