Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo. Silverback gorilla

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Gorillaer er en slægt af store menneskeaber, og samtidigt de største af primaterne. En silverback gorilla er en stor og stærk hangurilla, normalt over 12 år gammel. Silverbacken leder typisk en flok på mellem 5-30 gorillaer.
Producent: Mojo figurer.
Tilgængelighed: Udsolgt - i restordre og vil blive afsendt når på lager igen (7-10 dage).
68,00 kr.

Anbefalet alder; fra 3 år

Mål; 8,6 x 5,2 x 9 cm

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Lemur med unge

Mojo - Lemur med unge

Sød lemur mor med unge Lemurer betegnes som halvaber. De lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
37,00 kr.

Mojo - Blå undulat

Mojo - Blå undulat

Undulaten vi har som kæledy nir i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo - Hvidhalet dådyr

Mojo - Hvidhalet dådyr

Dådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat de kan gemme sig i. Dådyret er vågen og aktivt, både om dagen og om natten, men ses især ved daggry og ved solnedgang. De hvidhalede hjorte dådyr lever i store dele af Amerika, i hele USA og og i store dele af det sydlige Canada, helt ned til Peru og Brasilien.
37,00 kr.