Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo. Silverback gorilla

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Gorillaer er en slægt af store menneskeaber, og samtidigt de største af primaterne. En silverback gorilla er en stor og stærk hangurilla, normalt over 12 år gammel. Silverbacken leder typisk en flok på mellem 5-30 gorillaer.
Producent: Mojo figurer.
Tilgængelighed: På lager
68,00 kr.

Anbefalet alder; fra 3 år

Mål; 8,6 x 5,2 x 9 cm

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Lemur med unge

Mojo - Lemur med unge

Sød lemur mor med unge Lemurer betegnes som halvaber. De lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
37,00 kr.

Mojo - Næsehorn unge, stående

Mojo - Næsehorn unge, stående

Stående Næsehorn unge De fleste børn elsker at høre om dyr. Et næsehorn kan veje op til 2 tons og bliver også kaldt det bredsnudede næsehorn. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
27,00 kr.

Mojo - Lækat

Mojo - Lækat

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Når den er hvid kaldes den for en hermelin. Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.