Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo figurer.

Mojo er et førende globalt brandt, fyldt med verdens forunderlige dyr.

Her er der tale om kvalitets produkter, smukke og virkelighedstro dyr, der skaber en fin forbindelse imellem mennesker og dyrenes verden.

Mojo´s mission:

Ethvert dyr har sin egen historie, hvad vil I lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på én og samme tid skabe opmærksomhed omkring dyrenes berettigelse i verden, viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Mojo - Europæisk Elg

Mojo - Europæisk Elg

Elgen er en stor hjort og blive ca. tre meter og med en højde på godt to meter over skuldrene. Det er meget højere end en stor hest. På grund af sin højde og korte hals har den svært ved at hente føde på jorden og spiser derfor ofte blade fra træerne.
65,00 kr.

Mojo- Hvid liggende kat

Mojo- Hvid liggende kat

En kat er hyggeligt selskab for mennesker og så er vi glade for, at den fanger mus og rotter. En huskat kan blive ca. 20 år.
27,00 kr.

Mojo - Stegesaurus De Luxe

Mojo - Stegesaurus De Luxe

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Stegosaurussen var en meget uintelligent dinosaurus. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
79,00 kr.

Animal Planet - Giraf

Animal Planet - Giraf

De fleste børn elsker at høre om dyr. Giraffen er verdens højeste landlevende dyr. Giraffer er døvtyggere og lever på den nordafrikanske savanne.
63,00 kr.

Animal Planet - Giraf unge

Animal Planet - Giraf unge

Giraffer lever på den nordafrikanske savanne og de lever i løse grupper på op til 50 giraffer.
44,00 kr.

Animal Planet - Indisk myresluger

Animal Planet - Indisk myresluger

Myreslugeren lever i Syd- og Mellemamerika og kan blive op til 20-25 år gammel Den kan spise op til 30.000 termitter og myrer på én dag.
37,00 kr.