Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Juli Udsalg

Vi har fundet nogle gode tilbud frem til sommeren. Kun få stk. på lager, så kom først til salget. Minium 20% besparelse og op til 50 %

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

3 SPROUTS legetæppe/ taske - Ræv

Spar 20%
Billede af 3 SPROUTS legetæppe/ taske - Ræv

3 SPROUTS legetæppe/ taske - Ræv

Her er et skønt legetæppe, der samtidig er praktisk. Når der skal ryddes op, lukker man enderne sammen og knapper det til rundt om legetøjet. Meget nemt at have med på besøg, hvor barnet kan lege med medbragt legetøj.
219,00 kr. 175,20 kr.

I´M TOY Stabel Borg - aktivitets puttekasse

Spar 30%
Billede af I´M TOY  Stabel Borg - aktivitets puttekasse

I´M TOY Stabel Borg - aktivitets puttekasse

Dette fantastiske slot er fyldt med aktiviteter og udfordringer for børn fra 18 mdr. Der er stabel funktion, puttekasse, porte der kan åbnes, klodser, spinnere, klokke og meget mere. Masser af motoriske og visuelle udfordringer.
508,00 kr. 355,60 kr.

Træk-Lastbil i træ

Spar 20%
Billede af Træk-Lastbil i træ

Træk-Lastbil i træ

Sjov træk-lastbil der gerne vil med på tur. Ladet kan vippes, den har gummibelagte hjul og løkke på bagsiden til fastgørelse af ekstra køretøjer. Gåture og motorisk træning inkluderet!
276,00 kr. 220,80 kr.

Uro - Noahs ark

Spar 20%
Billede af Uro - Noahs ark

Uro - Noahs ark

En fin uro, som fx kan bruges over seng eller puslebord, så baby har noget spændende at kikke på. Når barnet bliver større, kan uroen hænge og pynte på børneværelset, hvor den vil bidrage med genkendelighed for barnet, hvilket skaber tryghed. Har baby tendens til at foretrække at kikke én vej frem for en anden eller lejringsbetinget skævhed af kraniet, kan en interessant uro nogen gange med fordel bruges til at få barnet til at vende hovedet i den retning man ønsker.
249,00 kr. 199,20 kr.

Yookidoo, Rangle med aktiviteter: Prinsen

Spar 50%
Billede af Yookidoo, Rangle med aktiviteter: Prinsen

Yookidoo, Rangle med aktiviteter: Prinsen

Smilende lille prins med masser af sjove og lærende aktiviteter. Prinsen har bløde og knitrende tekstiler og ringe til at bevæge frem og tilbage på armene. Ranglerne giver de små godt greb, har blødt stof, raslende perler samt en bidering til de ømme gummer.
129,00 kr. 64,50 kr.

Magnetisk labyrint fra Vilac

Spar 20%
Billede af Magnetisk labyrint fra Vilac

Magnetisk labyrint fra Vilac

Et sjovt labyrintspil med magnetiske kugler, der hjælper børn med at udvikler deres finmotoriske færdigheder og med at finde vej. Ved hjælp af en lille magnetisk styluspen, kan børn rejse igennem dette finurlige landskab ved at følge labyrintens gange og løse forhindringer på vejen. • Udvikler barnets finmotorik. • Association og logik. • Udvider ordforråd og barnet lærer om farver.
230,00 kr. 184,00 kr.