Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Leg og lær

Barnet lærer når det leger. Meget legetøj er baseret på der sker en indlæring. Det kan være at kombinerer farver, tal, abstrakte figurer eller et spil hvor der læres forskellige strategier. 

Mange børn husker bedst når der er en konkret ting at huske ud fra. Når de har siddet med det i hænderne og fundet en løsning.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Blomsterpresse - Lille Bi

Spar 10%
Billede af Blomsterpresse - Lille Bi

Blomsterpresse - Lille Bi

Blomster presse i træ med motiv at musen Lille bi og hans venner En blomster presse er underholdning og samtidigt et lærerigt stykke legetøj. Den er fremstillet i robust træ med afrundede hjørner. En god måde at lære barnet lidt om naturen og botanik.
57,60 kr.

Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Spar 10%
Billede af Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Mojo - Dyr på landet - i kuffert

Flotte dyr til leg med bondegården. Kufferten indeholder; Jersey ko, Jersey kalv, so, grise unge, Hane, spisende høne, stående høne, kat, Labrador hund, Labrador hvalp.
331,00 kr. 297,90 kr.

Animal Planet - Dyr i den danske natur

Spar 10%
Billede af Animal Planet - Dyr i den danske natur

Animal Planet - Dyr i den danske natur

Det er vigtigt at lære børn om naturen og dyrene der lever vildt. Tal med dem om hvordan vi passer på dyrene og naturen. Kufferten indeholder; Egern, and, ræv, hare, svane,grævling, sæl, lækat, pindsvin.
296,00 kr. 266,40 kr.

Værktøsbænk Nordic

Værktøsbænk Nordic

Robust arbejdsbænk i skandianviske farver og nordisk design! Sættet indeholder 29 forskellige dele, blandt andet skruestik, hammer og 9 skruer, 9 møtrikker og 6 lister med huller. Til rolleleg og øver finmotorik.
660,00 kr.

Bæredygtig tog og vejbane sæt fra Everearth

Spar 20%
Billede af Bæredygtig tog og vejbane sæt   fra Everearth

Bæredygtig tog og vejbane sæt fra Everearth

En hel lille by med alternativ energi som tema. Her er alt til at komme igang med legen. Her er skinner, tog, station, vejbane, biler og selv en elstation følger med, så bilerne kan tankes op. en lille vindmølle er der også. Udover leg, træner dette sæt også børns hånd-øje koordination, koncentration, finmotorik og social leg.
392,00 kr. 313,60 kr.

Spil - 4 på række.

Spil - 4 på række.

En træversion af det sjove klassiske spil Formålet med spillet er at få 4 i en fire række, lodret, vandret eller diagonalt. Overholder europæisk standard EN71
126,00 kr.