Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Fortæl mig om politiet - Forlag Bolden

http://schema.org/NewCondition
Forlaget Bolden
Hvad gør politiet, hvis der er sket et trafikuheld? Eller nogen bryder ind i et hus? Eller hvis nogen er forsvundet, eller en forbryder stikker af? Det og meget mere kan du læse om i denne bog. Bogen er en del af serien “Fortæl mig om”. Snip Snap Snude-bøgerne er læsevenlige små bøger, der egner sig godt til at have med overalt; i pusletasken, i bilen, på restauranten eller på indkøbsturen.
Producent: Forlaget Bolden
15,00 kr.

Mini bog serie; Fortæl mig om

Alder; 3-5 år

Mål; 11 x 11 cm

Materiale; Papir

Mærke; Forlaget Bolden

Kunder der har købt denne vare købte også

Fortæl mig om køretøjer . Forlaget Bolden

Fortæl mig om køretøjer . Forlaget Bolden

Hvad er der i en politibil? Hvor hurtigt kan en sportsvogn køre? Og hvor sover man i en autocamper? Det og meget mere kan du læse om i denne bog. Bogen er en del af serien “Fortæl mig om”. Snip Snap Snude-bøgerne er læsevenlige små bøger, der egner sig godt til at have med overalt; i pusletasken, i bilen, på restauranten eller på indkøbsturen.
15,00 kr.

1001 ting at finde: Dinosaurer. Forlag Bolden

1001 ting at finde: Dinosaurer. Forlag Bolden

En sjov kig-og-find bog med en flot, skinnende forside – til mange timers leg! Find de 12 gyldne æg i Dinosaur-land. Hop om bord i tidsmaskinen og rejs tilbage til dinosaurernes verden sammen med tvillingerne, Carl og Sofia. Kan du hjælpe dem med at finde alle de forsvundne, gyldne æg – og mange andre ting? Gå på opdagelse i denne BRØLENDE sjove findebog med over 1.000 forhistoriske ting, der skal findes!
98,00 kr.

Dominospil i træ. Motiv af vilde dyr

Dominospil i træ. Motiv af vilde dyr

Dominospil med søde dyr motiver. Lad spillet begynde. De store brikker med dyr fra safarien er et godt lærende spil for børn.
61,00 kr.

Tal puslespil

Tal puslespil

Godt træ materiale med farvestrålende tegninger der lærer børnene tal.
78,00 kr.