Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo figurer

Mojo er et førende globalt band fyldt med verdens forunderlige dyr.

Her er der tale om kvalitetsprodukter, smukke og virkeligshedstro dyr, der skaber en fin forbindelse mellem menneskenes og dyrenes verden.

Mojo´s mission; Ethvert dyr har sin egen historie, hvad vil du lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på en og samme tid skabe opmærksomhedomkring dyrenes berettigelse i verden. Viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Mojo hanoverian Black Portugal

Mojo hanoverian Black Portugal

Hanoverian Black er en varmblods hest
69,00 kr.

Mojo Welsh Pony

Mojo Welsh Pony

Pony fra Wales Ponyen er tidligere blevet brugt til at vogte får og til jagt. Nu bruges den til ridning. En pony er en lille hest, som er under 148 cm høj. Den har en kraftigere man, pels og hale end en hest.
59,00 kr.

Mojo. Brumby hoppe

Mojo. Brumby hoppe

En brumby hest er en australsk fritgående vild hest i Australien, der nedstemmer fra de ride- og pakheste, der blev sluppet løs, da guldfeberen drev over for 100 år siden. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Størrelse ca.: 8 x 5 x 15 cm
69,00 kr.

Mojo. Clydesdale Hest, Brun

Mojo. Clydesdale Hest, Brun

Clydesdale er en stor og tung hest, der kommer fra Skotland Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Mojo til leg med cirkusmanege eller hestestutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
69,00 kr.

Mojo. Lisitano Hest

Mojo. Lisitano Hest

Mojo Lusitano hest. De fleste Lusitano heste er grå, og det er en af verdens ældste hesteracer. Hestene er kendt for deres milde temperament, og for at danne stærke bånd med deres ejere. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
69,00 kr.

Mojo. Suffolk Føl

Mojo. Suffolk Føl

Suffork føl Hesten er udholdende og bom stærk Racen har været brugt rigtig meget til markarbejde. Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Mojo til leg med cirkusmanege eller hestestutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Størrelse ca.: 11 x 2,5 x 7,5 cm
39,00 kr.

Mojo. Thoroughbred Hest

Mojo. Thoroughbred Hest

Thoroughbreds er en ekstremt atletisk og energisk hest Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Mojo til leg med cirkusmanege eller hestestutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Størrelse ca.: 17 x 4 x 11 cm
69,00 kr.

Mojo. Gypsy Vanner hingst

Mojo. Gypsy Vanner hingst

Gypsy Vanner heste er populære og kendt for deres rolige natur. Hestene er oprindelig blevet opdrættet som køre-og arbejdshest, men de er også gode rideheste. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
69,00 kr.

Mojo. Hanoverian Føl, Brun

Mojo. Hanoverian Føl, Brun

Vrinsk, vrinsk, siger det skønne lille Hanoverian føl Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Mojo til leg med cirkusmanege eller hestestutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
39,00 kr.

Mojo - Europæisk Elg

Mojo - Europæisk Elg

Elgen er en stor hjort og blive ca. tre meter og med en højde på godt to meter over skuldrene. Det er meget højere end en stor hest. På grund af sin højde og korte hals har den svært ved at hente føde på jorden og spiser derfor ofte blade fra træerne.
65,00 kr.

Mojo - Rensdyr

Mojo - Rensdyr

De fleste børn elsker at høre om dyr. Der findes ialt omkring 3 millioner rensdyr. Dyrene lever af rensdyrlav, græs, urter og små løvtræer.
65,00 kr.

Mojo - Rensdyr unge

Mojo - Rensdyr unge

Rensdyr De fleste børn elsker at høre om dyr. Der findes ialt omkring 3 millioner rensdyr. Dyrene lever af rensdyrlav, græs, urter og små løvtræer.
37,00 kr.