Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo figurer

Mojo er et førende globalt band fyldt med verdens forunderlige dyr.

Her er der tale om kvalitetsprodukter, smukke og virkeligshedstro dyr, der skaber en fin forbindelse mellem menneskenes og dyrenes verden.

Mojo´s mission; Ethvert dyr har sin egen historie, hvad vil du lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på en og samme tid skabe opmærksomhedomkring dyrenes berettigelse i verden. Viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Mojo - Golden Retriver hund

Mojo - Golden Retriver hund

Golden retraiever hund til leg med bondegård eller andre rollelege, hvor dyr indgår Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet
37,00 kr.

Mojo - Golden Retriver hundehvalp

Mojo - Golden Retriver hundehvalp

Golden retriever hundehvalp til leg med bondegård eller andre rollelege, hvor dyr indgår Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet
27,00 kr.

Mojo - Dalmatiner hundehvalp

Mojo - Dalmatiner hundehvalp

Hunden er et skønt husdyr og menneskets bedste ven En hund bruges til mange forskellige formål. Den bruges som kæledyr, jagt- og vagthund og som narko- eller som terapihund. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
29,00 kr.

Mojo - Jack Russell Terrier

Mojo - Jack Russell Terrier

En lille fræk terrier der i gamle dage blev brugt til at jage ræve med Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
37,00 kr.

Mojo Dalmatiner hund

Mojo Dalmatiner hund

Flot dalmatiner hund med sorte og hvide prikker Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
39,00 kr.

Mojo - Schæfer hund

Mojo - Schæfer hund

Stor og kraftig schæferhund til at holde tyve fra døren Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
37,00 kr.

Mojo - Schæfer Hvalp

Mojo - Schæfer Hvalp

Sød schæferhunde hvalp Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet Størrelse ca.: 8 x 2 x 4 cm
27,00 kr.

Mojo - Appaloosa Hingst

Mojo - Appaloosa Hingst

En Appaloosa hest er næsten altid plettet, men der er mange forskellige måder den kan være plettet på. I dag bruges den som ridehest, til parader og i cirkus. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Overholder europæiske standarder EN71 og DIN 53160 , samt amerikanske standarder ASTM F963-11 og CPSIA
69,00 kr.

Mojo - Arabisk føl

Mojo - Arabisk føl

Flot arabisk føl der spiser græs Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller heste stutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
37,00 kr.

Mojo - Drægtig hoppe

Mojo - Drægtig hoppe

Flot arabisk hoppe Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller heste stutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
63,00 kr.

Mojo - Fjord Hoppe

Mojo - Fjord Hoppe

Norsk fjordhest som er blevet brugt til hårdt arbejde på gårde igennem hundrede år Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
65,00 kr.

Mojo - Hollands Varmblods hest

Mojo - Hollands Varmblods hest

Flot hollands varmblods hest med tempo og udholdenhed som sin force Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller heste stutteri. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
63,00 kr.