Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

LITTLE BIG FRIENDS

LITTLE BIG FRIENDS er et søster brands til BABY TO LOVE.

De musikalke dyr er søde spilledåser i form af forskeliige dyr fra LITTLE BIG FRIENDS serien.

Dyrene findes også som søde Tiny Friends, der fungerer som rangler, som sjove lege bolde i form af Dooballs, samt som sjove trækdyr.

LITTE BIG FRIENDS er fremstillet med et formål om at være lærerige samt pæne at have i hjemmet

Musikalske dy, Tiny Friends Dooballs samt trækdyrene er alle Ooeko-Tex Standard 100 certificeret.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Musikalske dyr - Pingvinen Martin

Musikalske dyr - Pingvinen Martin

Dekorativ spilledåse Pingvinen Martin spiller en sød melodi som giver barnet ro og tryghed. Spilledåsen er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Martin er dekorativ og har et eksklusiv look som vil pynte flot på børneværelset.
328,00 kr.

Musikalske dyr - Giraffen Gina

Musikalske dyr - Giraffen Gina

Dekorativ spilledåse Giraffen Gina spiller en sød melodi som giver barnet ro og tryghed. Spilledåsen er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Gina er dekorativ og har et eksklusiv look som vil pynte flot på børneværelset.
328,00 kr.

Musikalske dyr - Ræven Richard

Musikalske dyr - Ræven Richard

Dekorativ spilledåse Ræven Richard spiller en sød melodi som giver barnet ro og tryghed. Spilledåsen er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Richard er dekorativ og har et eksklusiv look som vil pynte flot på børneværelset.
328,00 kr.

Musikalske dyr - Uglen Colette

Musikalske dyr - Uglen Colette

Dekorativ spilledåse Uglen Colette spiller en sød melodi som giver barnet ro og tryghed. Spilledåsen er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Colette er dekorativ og har et eksklusiv look som vil pynte flot på børneværelset.
328,00 kr.

Trækdyr - Hesten Charles

Trækdyr - Hesten Charles

Dekorativ trækdyr Hesten Charles er et godt stykke legetøj til børn, der lige har lært at gå. Det vil motivere barnet til at bevæge sig rundt og styrke dets balance og koordination. Trækdyret er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Charles er dekorativ og har et eksklusiv og yndigt retro look som vil pynte flot på børneværelset.
236,00 kr.

Trækdyr Elefanten Vincent

Trækdyr Elefanten Vincent

Dekorativ trækdyr Elefanten Vincent er et godt stykke legetøj til børn, der lige har lært at gå. Det vil motivere barnet til at bevæge sig rundt og styrke dets balance og koordination. Trækdyret er behagelig at håndtere grundet den bløde tekstur af imiteret læder og har smukke afrundede former. Vincent er dekorativ og har et eksklusiv og yndigt retro look som vil pynte flot på børneværelset.
236,00 kr.