Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Biler, Togbane, Piratskibe

Vi ønsker at bevare og beskytte naturen, derfor er vores legetøj bæredygtig.

Vores biler, togbane og garage, er i træ. 

Det er holdbart og er flot designet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Piratskib "Jack"

Piratskib "Jack"

Piratskibet Jack har stribede sejl med dødningehoveder og mange flotte detaljer i lakeret og ubehandlet træ. Stort flot sørøver skib, parat til at sejle ud på nye eventyr.
545,00 kr.

Cementblander i træ

Cementblander i træ

Børn er fascineret af alt, hvad der er sejt i form af store biler, kraner, brandbiler og så videre. Bilen er et redskab, de selv kan styre og de begynder tidligt at interessere sig for biler. Allerede i halvandet til to-års alderen begynder de at spejle sig i de voksne og forstå legetøjets betydning som kopier af de ting, de voksne bruger.
126,00 kr.

Gaffeltruck i træ

Gaffeltruck i træ

Flot lille gaffeltruck med gummi hjul.
126,00 kr.

Gravko med frontlæsser

Gravko med frontlæsser

Legetøjsbilen i træ har den helt rigtige størrelse og udformning til små børnehænder. Lækker kraftig træ kvalitet, der ikke går nemt i stykker. Skovlen foran er bevægelig, så de små kan hygge sig med at grave og skovle ting op med den.
126,00 kr.

Bugserings bil fra Wonderworld

Bugserings bil fra Wonderworld

Kører bilerne i stå, er der hjælp at hente. Her er den helt rigtige bugserings bil i træ, der nemt kan køre bilen på værksted. Den lille mand kan ikke komme ud, så det er sikkert for selv helt små børn at lege med bilen. Der er ikke noget de kan sluge.
126,00 kr.

Træ helikopter

Træ helikopter

Legetøjs helikopteren i træ har den helt rigtige størrelse og udformning til små børne hænder. Lækker kraftig træ kvalitet, der ikke går nemt i stykker. Den er tung og robust i miljøvenligt gummitræ med vandbaseret maling.
126,00 kr.

Træ traktor med mand

Spar 20%
Billede af Træ traktor med mand

Træ traktor med mand

Fantastisk flot traktor i træ. Stabil at holde for de små hænder og med gummi hjul.
111,20 kr.

Gul Mini Taxi

Spar 20%
Billede af Gul Mini Taxi

Gul Mini Taxi

Wonderworld Mini Yellow Cab fra WonderCars/MiniCars. Legetøjs bilen i træ har den helt rigtige størrelse og udformning til små børne hænder. Lækker kraftig træ kvalitet, der ikke går nemt i stykker. Den er tung og robust i miljøvenligt gummitræ med vandbaseret maling.
95,20 kr.

Mini træ skolebus.

Mini træ skolebus.

Flot gul skolebus fra WonderCars/MiniCars. Legetøjs bilen i træ har den helt rigtige størrelse og udformning til små børne hænder.
132,00 kr.

Sort Mini Taxi

Spar 40%
Billede af Sort Mini Taxi

Sort Mini Taxi

Wonderworld Mini TAXI fra WonderCars/MiniCars. Legetøjs bilen i træ har den helt rigtige størrelse og udformning til små børne hænder. Lækker kraftig træ kvalitet, der ikke går nemt i stykker. Den er tung og robust i miljøvenligt gummitræ med vandbaseret maling.
71,40 kr.

Lille flyvemaskine i træ

Lille flyvemaskine i træ

Fly med tilbage træk funktion og robuste dæk
46,00 kr.

Ambulance med dukker

Ambulance med dukker

Sej ambulancen med båre og dame der er kommet til skade. Ambulancens tag kan tages af og bagklappen åbnes, så der kan leges med bil og patient fra alle sider.
229,00 kr.