Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Tegnsprog's spil

http://schema.org/NewCondition
Med disse kort kan man spille Sorte Per og Memory. Eller bruge dem til at træne tegn med børn der bruger tegn til tale. Det ene kort viser kun tegnet, et magen til, viser hvad tegnet betyder.
49,50 kr.

 Det ene kort viser kun tegnet, et magen til viser hvad tegnet betyder. 

Spillet er rigtig godt til at træne de forskellige tegns betydning.

Kunder der har købt denne vare købte også

Animal Planet - And

Animal Planet - And

Andrik i flotte farver De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet
29,00 kr.

Animal Planet - Siddende kat sort/hvid

Animal Planet - Siddende kat sort/hvid

En kat er hyggeligt selskab for mennesker og så er vi glade for, at den fanger mus og rotter. En huskat kan blive ca. 20 år. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet Størrelse ca.: 4,5 x 3 x 4 cm Antal dele: 1 stk
27,00 kr.

Border Collie - Animal Planet

Border Collie - Animal Planet

Sød border collie til at vogte på bondegården Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
39,00 kr.

Grøn Undulat - Animal Planet

Spar 20%
Billede af Grøn Undulat - Animal Planet

Grøn Undulat - Animal Planet

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
21,60 kr.