Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Løvinde

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Hunløve De fleste børn elsker at høre om dyr. Løver lever sammen i familiegrupper. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
Producent: Mojo figurer.
59,00 kr.

Anbefalet alder; Fra 3 år

Mål; 15,5 x 3,5 x 6,5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Lemur med unge

Mojo - Lemur med unge

Sød lemur mor med unge Lemurer betegnes som halvaber. De lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
37,00 kr.

Mojo - Næsehorn unge, stående

Mojo - Næsehorn unge, stående

Stående Næsehorn unge De fleste børn elsker at høre om dyr. Et næsehorn kan veje op til 2 tons og bliver også kaldt det bredsnudede næsehorn. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
27,00 kr.

Mojo - Lækat

Mojo - Lækat

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Når den er hvid kaldes den for en hermelin. Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.