Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Løvinde

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Hunløve De fleste børn elsker at høre om dyr. Løver lever sammen i familiegrupper. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
Producent: Mojo figurer.
59,00 kr.

Anbefalet alder; Fra 3 år

Mål; 15,5 x 3,5 x 6,5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Holstein Ko

Mojo - Holstein Ko

Hvid og sortbroget ko De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
65,00 kr.

Mojo - Lækat

Mojo - Lækat

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Når den er hvid kaldes den for en hermelin. Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo - Hvidhalet dådyr

Mojo - Hvidhalet dådyr

Dådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat de kan gemme sig i. Dådyret er vågen og aktivt, både om dagen og om natten, men ses især ved daggry og ved solnedgang. De hvidhalede hjorte dådyr lever i store dele af Amerika, i hele USA og og i store dele af det sydlige Canada, helt ned til Peru og Brasilien.
37,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.