Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Kejser Skorpion

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Kejserskorpionen er mest aktive om natten og den bruger sine massive kløer til at gribe og knuse sit bytte med. Den er ikke farlig og kan leve i ca. 13 år
Producent: Mojo figurer.
47,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery Animal Planet

Mål; 10 x 7,5 x 6 cm

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo- Blæksprutte

Mojo- Blæksprutte

Blæksprutten er et bløddyr og rovdyr, som spiser fisk, rejer, krabber, eller hinanden. Den fanger og fastholder sit bytte med sugekopperne, dens arme er udstyret med. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
79,00 kr.

Animal Planet - Flodheste hun

Animal Planet - Flodheste hun

Flodhest De fleste børn elsker at høre om dyr. Flodhesten lever i floder og søer i Afrika. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
66,00 kr.

Mojo - Moder Får

Mojo - Moder Får

Et får siger mæh Fårets unger kaldes lam. Et får klippes en eller to gange årligt og ulden bruges til strikkegarn og filtning, og sådan kan man blive ved. De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.
37,00 kr.

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.