Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo- Hvidhalet Hjorte Kid

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
De fleste elsker bambi på isen Rådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat, de kan gemme sig i. Rådyret er aktivt og vågent både om dagen og om natten, men ses især ved solopgang og solnedgang. Den hvidhalede hjortefamilie lever i store dele af Amerika, hele USA. store dele af Det sydlige Canada, helt ned til Peru og Brasilien.
Producent: Mojo figurer.
27,00 kr.

 

Mål; 6 x 1.5 x 5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke; Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - Hare

Mojo - Hare

Hare lever vildt i naturen. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Mojo - Kronhjort Hvidhalet

Kronhjorten kan få et kæmpe gevir. Den er plante æder og elsker skud og knopper af løv og nåletræer, urter og friske blade samt agern og bog. Alle i den hvidhalede hjortefamilie har en markant mælkehvid hale, som den rejser når den bliver skræmt, og bruger til at advare andre i flokken om fare.
47,00 kr.

Mojo - Egern siddende

Mojo - Egern siddende

Der findes både røde og sorte egern i Danmark Egern spiser nødder, bog og agern. Og så er egernet en garvet æggetyv, der stjæler æg fra småfugle, skovduer og fasaner. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.

Mojo- Whitetail fra Amerika

Mojo- Whitetail fra Amerika

Whitetail lever i skove, skovbryn og tæt krat, de kan gemme sig i. Whitetail er aktivt og vågent både om dagen og om natten, men ses især ved solopgang og solnedgang.
39,00 kr.