Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Mojo - Hamster

http://schema.org/NewCondition
Mojo figurer.
Hamster i naturen har tendens til at tilbringe det meste af deres tid at grave, gemme og spise mad. En hamster bliver 2-3 år og kan være et fint kæledyr på grund af sit rolige temperament. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
Producent: Mojo figurer.
27,00 kr.

Anbefalet alder; Fra 3 år

Mål; 6 x 2,25 x 2,5 cm.

Materiale; Kunsstof, fri for Ftalater

Mærke: Mojo

Kunder der har købt denne vare købte også

Mojo - And

Mojo - And

Andrik i flotte farver De fleste elsker at høre om dyr og deres færden. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet
27,00 kr.

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Mojo - Papegøje

Mojo - Papegøje

En papegøje er et meget socialt dyr, der let kan blive tam, men som også har brug for selskab af endnu en fugl, da den ellers let kan blive deprimeret og frustreret. En papegøje laver lyde, og kræver meget plads, så den kan flyve rundt og strække sine vinger.
37,00 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.