Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Julegaver til børn i alderen 0-6 år

Vi har her nogle forslag til gode julegaver. Produkterne er valgt ud fra, hvad vi kan se der er interesse for hvert år op til jul. Og hvad der bliver solgt meget af lige for tiden.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Amigasdukke Cristi som ballerina

Spar 30%
Billede af Amigasdukke Cristi som ballerina

Amigasdukke Cristi som ballerina

Her er en ny ballerinadukke i amigas serien, Cristi har nu også fået lov at få sig et ballet outfit. Kjole hårpynt og strømpebukser i den fineste turkise farve. og guldsko og gulde overdel på kjolen. Hun leveres i en fin æske med rude. Dukken måler 3 cm. Fra 3+
279,30 kr.

Amigasdukke Dasha

Spar 30%
Billede af Amigasdukke Dasha

Amigasdukke Dasha

Den sødeste mannequindukke i rigtig smart tøj. Hun er iført blomstret t-shirt, jakke, tyll nederdel, strømpebukser og flotte sorte støvler med vecro.
279,30 kr.

Frost, Dagbog med tilbehør

Frost, Dagbog med tilbehør

Fortæl Frost dagbog alle dine hemmeligheder. Lav flotte designs med stickers, glitter pen, papiletter og stempel. Alt dette hører til sættet.
99,00 kr.

Pinolino puslebord til dukker

Pinolino puslebord til dukker

Hvilket barn ønsker ikke at stå ved puslebordet med dukken, hvor alt bare ligger på sin plads og er nem at komme til. Dette flotte puslebord passer til ethvert børne værelse.
709,00 kr.

Pinolino vugge til dukke

Pinolino vugge til dukke

Rigtig sød og flot vugge til baby dukken. Der følger sengetøj med
309,00 kr.

Piratskib "Jack"

Piratskib "Jack"

Piratskibet Jack har stribede sejl med dødningehoveder og mange flotte detaljer i lakeret og ubehandlet træ. Stort flot sørøver skib, parat til at sejle ud på nye eventyr.
545,00 kr.

I´M TOY Stable slot

Spar 10%
Billede af I´M TOY  Stable slot

I´M TOY Stable slot

Dette fantastiske slot er fyldt med aktiviteter og udfordringer for børn fra 18 mdr. Der er stabel funktion, puttekasse, porte der kan åbnes, klodser, spinnere, klokke og meget mere. Masser af motoriske og visuelle udfordringer.
457,20 kr.

Legetæppe med by motiv

Legetæppe med by motiv

Dette flotte legetæppe med veje, jernbanespor, lufthavn og flotte bygninger giver næring til børns fantasi, og bringer byen ind i lege værelset. Her kan barnet lære at begå sig i trafikken.
239,00 kr.

Pop up telt - Blå

Pop up telt - Blå

Flot telt til børn Ekstra store vinduer med gardiner der kan rulles op og ned, str. 400x450 mm, tillader at der kommer luft igennem det lette stof, og samtidig holdes insekter ude. Praktiske udvendige opbevaringslommer, eller sandlommer, gør teltet stabilt uden brug af pløkker. Nem at samle og pakke sammen. God pose til opbevaring. Taget er isoleret, hvilket hjælper med at holde teltet køligt på en varm sommerdag. Børnesikret dør med velcro-stropper.
326,00 kr.

Pop Up telt - fersken

Pop Up telt - fersken

Skøn telt til børn. Ekstra store vinduer med gardiner der kan rulles op og ned, str. 400x450 mm, tillader at der kommer luft igennem det lette stof, og samtidig holdes insekter ude. Praktiske udvendige opbevaringslommer, eller sandlommer, gør teltet stabilt uden brug af pløkker. Nem at samle og pakke sammen. God pose til opbevaring. Taget er isoleret, hvilket hjælper med at holde teltet køligt på en varm sommerdag. Børnesikret dør med velcro-stropper.
326,00 kr.

Pinolino Dukkeseng med himmel

Pinolino Dukkeseng med himmel

Himmelseng til dukker, inklusiv himmel og et 3-delt sengesæt i rosa farve med prikker. Et hit til børneværelset. Dukken eller bamsen kan sove trygt bag forhænget.
429,00 kr.

Monster dukkehus

Spar 30%
Billede af Monster dukkehus

Monster dukkehus

Her får drengene lov at komme til. Spøgelses dukkehus eller bare lidt sejere dukkehus.
944,30 kr.