Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Julegaver til børn i alderen 0-6 år

Vi har her nogle forslag til gode julegaver. Produkterne er valgt ud fra, hvad vi kan se der er interesse for hvert år op til jul. Og hvad der bliver solgt meget af lige for tiden.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Pinolino puslebord til dukker

Pinolino puslebord til dukker

Hvilket barn ønsker ikke at stå ved puslebordet med dukken, hvor alt bare ligger på sin plads og er nem at komme til. Dette flotte puslebord passer til ethvert børne værelse.
769,00 kr.

Aktivitets gåvogn - Eng

Aktivitets gåvogn - Eng

Her er der virkelig mange aktiviteter, der styrker barnet motorisk og kognitivt. Aktivitets gåvogn i træ med xylofon, ur med drejeskive, kugler der kan flyttes rundt på og indbygget puttekasse. Vognen har et stort rum med net og plads til klodser og krammedyr.
549,00 kr.

Legetæppe med by motiv

Legetæppe med by motiv

Dette flotte legetæppe med veje, jernbanespor, lufthavn og flotte bygninger giver næring til børns fantasi, og bringer byen ind i lege værelset. Her kan barnet lære at begå sig i trafikken.
239,00 kr.

Pop up telt - Blå

Pop up telt - Blå

Flot telt til børn Ekstra store vinduer med gardiner der kan rulles op og ned, str. 400x450 mm, tillader at der kommer luft igennem det lette stof, og samtidig holdes insekter ude. Praktiske udvendige opbevaringslommer, eller sandlommer, gør teltet stabilt uden brug af pløkker. Nem at samle og pakke sammen. God pose til opbevaring. Taget er isoleret, hvilket hjælper med at holde teltet køligt på en varm sommerdag. Børnesikret dør med velcro-stropper.
326,00 kr.

Dukkehus Palads - roterbar

Dukkehus Palads - roterbar

Roterbart flot 3-etages dukkehus med drejesokkel. Huset har skydedøre og dekorative tryk på vægge. Huset leveres med 15 møbler.
998,00 kr.

kaffebar / kagedisk til legekøkkenet

kaffebar / kagedisk til legekøkkenet

Børn elsker denne kaffebar. På den ene side er der kaffe maskine med tilhørende krus. På den anden side er der hylder med forskellig bagværk. Alt i træ
399,00 kr.

Dukkelift i stof fra Mini Mommy

Spar 10%
Billede af Dukkelift i stof fra Mini Mommy

Dukkelift i stof fra Mini Mommy

Meget flot lift til dukken når den skal med rundt, eller bringes til at sove. Liften er i blød stof. Der følger sengetøj med.
206,10 kr.

Dukke Lukas

Dukke Lukas

Dukke Lukas med tøj på klar til eventyr. Lukas har krop i tekstil, der gør ham blød og dejlig, samt hoved, ben og arme fremstillet i vinyl. Tæppe og sut er inkluderet.
219,00 kr.

Animal Planet - Dyr på landet - i kuffert

Spar 10%
Billede af Animal Planet - Dyr på landet - i kuffert

Animal Planet - Dyr på landet - i kuffert

Flotte dyr til leg med bondegården. Kufferten indeholder; Jersey ko, Jersey kalv, so, grise unge, Hane, spisende høne, stående høne, kat, Labrador hund, Labrador hvalp.
297,90 kr.

Animal Planet - Dyr på gården

Animal Planet - Dyr på gården

Her er mange gode dyr til den lille landmand. Børn holder af at lege med dyr der ligner de rigtige dyr, og det gør dyrene fra Animal Planet. Kufferten indeholder; Holstein ko, Holstein kalv, Border collie, Fjordhoppe, får, liggende lam, stående lam, kat.
323,00 kr.

I´M TOY Giraf kugle bane

I´M TOY Giraf kugle bane

Når børn mader giraffen kan de se de fine figurer i forskellige farver og mønster, rulle gennem banen. Børn oplever de selv får ting til at ske. De kan være optaget af legen hvor de iagttager de rullende mønster, i meget lang tid.
366,00 kr.

Træk legetøj - Båd med havdyr

Spar 20%
Billede af Træk legetøj - Båd med havdyr

Træk legetøj - Båd med havdyr

Anderledes puttekasse. Båden er fyldt med dyr fra havet. Barnet øver motorik og bliver styrket kognitivt, når de får figurerne til at passe i hullerne. Samtidig lærer de om livet i havet.
140,80 kr.