Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Eventyr

Børn i alle aldre elsker eventyr. De elsker det genkendelige i, at en historie bliver fortalt igen og igen. På et tidspunkt ønsker de selv at fortælle historien. Her er Larsens eventyr med træfigurer en stor hjælp for børnene til at huske historien. De såkaldte bordteater.

Vores hånddukker er fra Egmont Toys. Serien med eventyr figurer består af både håndukke og fingerdukker. Eventyret bliver tydeligere at forstå når de konkrete figurer spiller historien. Det er også godt for to sprogede da nye begreber indlæres.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Rødhætte fingerdukker

Rødhætte fingerdukker

Ulven, jægeren, bedstemoren og Rødhætte er alle med som fingerdukker i dette eventyr. Gør historien levende gennem dukkerne.
129,00 kr.

Budkin - Feen Cloe

Spar 20%
Billede af Budkin - Feen Cloe

Budkin - Feen Cloe

En sød lille fe til leg med dukkehuse eller sammen med andre figurer. Feen Chloe : Delvist fremstillet af naturgummi træ hentet fra genplantningsskove og dels af plast. Malet med giftfrie malinger. Tøjet er håndsyet og indeholder mange spændende detaljer.
46,40 kr.

Askepot som hånd-og fingerdukke

Spar 40%
Billede af Askepot som hånd-og fingerdukke

Askepot som hånd-og fingerdukke

Historien om Askepot, der måtte så gruelig meget igennem, før hun kommer til bal på slottet, og prinsen derefter rider landet rundt med den sko hun tabte, for at finde sin Askepot. Se det er et rigtig eventyr, og de flotte dukker gør historien meget levende.
149,40 kr.

Budkin - Sommerfe

Spar 20%
Billede af Budkin  - Sommerfe

Budkin - Sommerfe

Sød lille fe i sommertøj, passer til alle dukkehuse. Delvist fremstillet af naturgummi træ hentet fra genplantningsskove og dels af plast. Malet med giftfrie malinger. Tøjet er håndsyet og indeholder mange spændende detaljer.
46,40 kr.

Budgkins Fekongen Percikal

Spar 20%
Billede af Budgkins Fekongen Percikal

Budgkins Fekongen Percikal

Flot konge figur i grønt tøj og med lilla fe vinger. Han har sit lille scepter med.
46,40 kr.