Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Børnebøger fra Forlaget Bolden

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Luk øjnene i og sov godt. Forlaget Bolden

Luk øjnene i og sov godt. Forlaget Bolden

Luk øjnene i – Luk øjnene op! Alle dyr, store som små, skal i seng og sove nu. De putter sig på deres tæppe, i deres hule eller hos deres mor … Og du putter dig i din lune seng! Skynd dig at lukke øjnene i … Godnat og sov godt! På hver side kan barnet skubbe knappen ned og lukke dyrenes øjne!
99,00 kr.

Flapbog - Titte-bøh. Enhjørning.

Flapbog - Titte-bøh. Enhjørning.

Hvor har Enhjørning gemt sig? Små børn vil elske at løfte de bløde filt-flapper og se, hvad der gemmer sig bagved – mens de går på opdagelse i skoven og møder nye magiske væsener på deres vej!
59,00 kr.

Min allerførste klistermærke bog, fra forlaget Bolden

Min allerførste klistermærke bog, fra forlaget Bolden

Alle de mange farvede klistermærker sættes ind på de runde felter på bogens sider og færdiggør dermed de søde, sjove og flotte billeder! Brugen af klistermærker og genkendelige motiver lærer dit barn om farver og træner samtidig barnets finmotorik! Med over 100 genanvendelige klistermærker!
39,00 kr.

Billedbog - Bedste og mig og Bedste

Billedbog - Bedste og mig og Bedste

En smuk og hjertevarm billedbogsfortælling om drengen og hans bedstefar, som har et ganske særligt forhold til hinanden. Bedste fortæller historier, de fodrer ænder, vrøvler og … griner. Det ændrer sig, da Bedste får begyndende demens, men deres helt særlige forhold består … nu bare på en lidt anden måde. Bogen, som er oversat fra færøsk, er fortalt i jeg-form af Dánial Hoydal og illustreret med Annika Øyrabøs fantastiske papirklip-illustrationer.
149,00 kr.

Min store bog med dyrelyde

Min store bog med dyrelyde

Opdag en verden af dyrestemmer! Hvad siger katten? Hvordan lyder en frø? og hvordan synger rødkælken? I denne flotte bog kommer 50 forskellige dyr til live ved hjælp af tryk på en knap. De mest kendte og populære dyr er samlet på syv temasider – hvor flotte fotografier, realistiske lyde og sjove fakta om dyrene byder på timevis af underholdning til små dyrevenner! Denne bog udvikler børns: – viden om dyr – ordforråd – sprog
199,00 kr.

Fantastiske fakta om Dinosauer

Fantastiske fakta om Dinosauer

En gennemillustreret faktabog om dinosaurer, der beskriver, hvordan dinosaurerne levede, hvordan de så ud og hvorfor de forsvandt. Ved hjælp af oplysende og letforståelige tekster og massevis af farverige, uddybende illustrationer giver bogen mulighed for at dykke ned i dinosaurerne mystiske og spændende verden. En bog til nysgerrige drenge og piger på 7 – 13 år.
149,00 kr.

Løve er genert. Forlag Bolden

Løve er genert. Forlag Bolden

Løve vil så gerne være modig ligesom andre løver, men dens generthed gør det svært. Mon en ny ven kan hjælpe Løve med at forstå, hvorfor den er genert – og at det er en del af dens personlighed? Denne historie handler om generthed. Hvis man føler sig genert, hjælper det at tale om det – med hinanden. Det er vigtigt at anerkende alle følelser. Prøv at forstå, hvad der udløser barnets generthed, og find måder at gøre barnet trygt på og bedre tilpas. Bagerst i bogen er nogle gode tips til at håndtere generthed.
58,00 kr.

Bjørn er bekymret, Forlag Bolden

Bjørn er bekymret, Forlag Bolden

Verden er lidt stor og skræmmende for Lille Bjørn, som bekymrer sig om alting. Men så har Lille Bjørns nye ven en god løsning – en bekymringskasse! Denne historie handler om, hvordan børn kan føle bekymring og uro, og viser, hvordan venskab kan overvinde bekymring. At føle uro og bekymring er en naturlig del af at vokse op. Nogle børn kan have brug for støtte i sociale sammenhænge, mens andre børns bekymring i nogle tilfælde kan udvikle sig til frygt, angst eller fobier. Bagerst i bogen er nogle gode tips til håndtering af bekymring.
58,00 kr.

Pingvin føler sig udenfor, Forlag Bolden

Pingvin føler sig udenfor, Forlag Bolden

Lille Pingvin føler sig alene og udenfor. De andre pingviner vil ikke lege med den. Men så en dag finder den et magisk og anderledes sted – og får nogle helt nye venner! Denne historie handler om, hvad der sker, når man føler sig afvist eller udenfor, og viser, hvordan man kan bryde følelsen af ensomhed. Man kan ikke altid være der for sit barn, nar han eller hun oplever at blive afvist eller holdt udenfor et fællesskab. Men man kan forberede barnet på, hvis det sker, og give det de rette værktøjer til at hjælpe med at håndtere det. Bagerst i bogen er nogle gode tips til hvad man kan gøre, hvis ens barn føler sig udenfor.
58,00 kr.

Flædhest bliver sur. Forlag Bolden

Flædhest bliver sur. Forlag Bolden

Lille Flodhest bliver af og til så sur, at den er lige ved at eksplodere. Men en dag kommer en uventet ven susende og viser, hvordan man kan slippe af med sin vrede… Denne historie handler om, hvordan det kan hjælpe at tale sammen og stille og roligt prøve at forstå vreden. De fleste børn bliver af og til frustrerede og vrede eller får et raserianfald. Det er en hel normal del af barnets opvækst og udvikling. Bagerst i bogen er nogle gode tips til at forstå og håndtere vreden.
58,00 kr.

Tryk mig på maven - dyr på gården

Tryk mig på maven - dyr på gården

Kom og klap alle de søde dyr på bondegården. Alle deres maver er superbløde og piber, når du trykker på dem.
58,00 kr.

Tryk mig på maven - VILDE DYR

Tryk mig på maven - VILDE DYR

Kom og klap alle de vilde dyr i junglen. Alle deres maver er superbløde og piber, når du trykker på dem.
58,00 kr.