Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Animal Planet - Mexikansk fugleedderkop

http://schema.org/NewCondition
mexikansk rødknæet fugle edderkop De fleste børn elsker at høre om dyr. Fugleedderkoppen kan blive op til 30 cm i benspænd for de største, mens de mindste er et par centimeter.
37,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery  Animal planet

Mål; 7 x 7 x 4 cm.

Materiale; Kunsstof fri for Ftalater

Mærke; Animal Planet

Kunder der har købt denne vare købte også

Dyr i den danske natur - i kuffert

Spar 10%
Billede af Dyr i den danske natur - i kuffert

Dyr i den danske natur - i kuffert

Danmark har mange frit levende dyr i naturen. Lær børnene hvad dyrene hedder og hvor de bor, og hvad de spiser. Det giver mening for børnene når de sidder med dyrene i hænderne. Kufferten indeholder Danmarks national fugl; Svanen, And, Hare, Egern, Pindsvin, Ræv, Odder, Lækat og Ulv med unge.
318,00 kr. 286,20 kr.

Animal Planet - Kejser Skorpion

Animal Planet - Kejser Skorpion

Kejserskorpionen er mest aktive om natten og den bruger sine massive kløer til at gribe og knuse sit bytte med. Den er ikke farlig og kan leve i ca. 13 år
47,00 kr.

Pindsvin - Animal Planet

Pindsvin - Animal Planet

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Med sit vingespænd på op til 6-8 meter er djævlerokken den største af alle rokker. Den er i familie med hajerne.
59,50 kr.