Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet
Fri fragt over 600 kr. Miljøbevidst Kvalitet

Animal Planet - Mexikansk fugleedderkop

http://schema.org/NewCondition
mexikansk rødknæet fugle edderkop De fleste børn elsker at høre om dyr. Fugleedderkoppen kan blive op til 30 cm i benspænd for de største, mens de mindste er et par centimeter.
37,00 kr.

Figuren er designet i samarbejde med Discovery  Animal planet

Mål; 7 x 7 x 4 cm.

Materiale; Kunsstof fri for Ftalater

Mærke; Animal Planet

Kunder der har købt denne vare købte også

Frugt og grøntsags sæt i træ

Frugt og grøntsags sæt i træ

Flot malet frugt og grønsags sæt Alle dele er sat sammen med magnet og sættet leveres i et flot pap rør. Ud over frugt og grønt følger der en skærekniv og tallerken med.
176,00 kr.

Mojo - Pindsvin

Mojo - Pindsvin

Pindsvin er et af de mest velkendte pattedyr i Danmark. Pindsvin har pigge som det bruger til at forsvare sig med. Pindsvin går i vinterhiet om efteråret og vågner op igen i april, maj måned.
27,00 kr.

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokke - Animal Planet

Djævlerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Med sit vingespænd på op til 6-8 meter er djævlerokken den største af alle rokker. Den er i familie med hajerne.
59,50 kr.

Mojo - Grøn Undulat

Mojo - Grøn Undulat

Undulaten vi har som kæledyr i Danmark stammer fra Australien I den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.
27,00 kr.